Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Céges csapatépítés, szigetközi csapatépítő vízitúra

csapatepites-es-szigetkozi-vizitura-1.jpg

CÉGES CSAPATÉPÍTÉS, CÉGES VÍZITÚRA, CSAPATÉPÍTŐ KENUTÚRA!
 

 

 

Céges csapatépítő vízitúra kapcsán, lehet, hogy

  A) Ön tudja hány főre, pontosan milyen programot szeretne. Pl. "Szeretnénk Kisbodak környékén kalandozni 1 napig, másnap menjünk át a Csallóközbe, legyen sok izgalmas gyakorlat játékos formában, wellness-szállót szeretnénk, szeretnénk egészségesen étkezni, a munkatársak ne azt érezzék, hogy most jópofizás kampány van, hanem lássák, érezzék a hasznát". Mi pedig adjuk a testre szabott ajánlatot.

 B) Ön csak annyit mond: szeretnénk vízitúrával összekötve csapatot építeni. Mire mi elkezdünk kérdezni. Mi cél? Mikor? Hova? (Mehetünk a  Csallóköz olyan eldugott részeire, ahol a program teljesítése komoly csapatmunkát igényel. Kalandozhatunk az Alsó-Szigetközben, lehet megoldani remek feladatokat a csapatépítéshez változatossága miatt zseniális helyszíneket kínáló Szigetközben. Megkérdezzük, kik a résztvevők? Életkor, fizikai állapot, evezési rutin? Csomagszállítás, logisztika, táborhelyek. Adjunk mindenre kiterjedő ajánlatot? Szervezzünk meg mindent? Szállásigény? Wellness? Lovaspanzió? Olcsóbb, de jó turista szállás? Sátor? Vegetáriánus étkezés vagy malacsütés, grillezés? Halászlé, bográcsgulyás vagy éppen sushi? Egyeztetünk és úgy lesz.

A csapatépítés sokkal több mint egy vízitúra, a csapatépítések kapcsán az alábbi linket ajánljuk figyelmébe.  http://www.mediacomm.hu/csapatepito_treningek/
Csapatépítésekre az ajánlatot akkreditált felnőttképző intézményként adjuk. A csapatépítő vízitúrákat olyan tréner vezeti, aki doktori disszertációját kompetenciafejlesztésből írta.

Csapatépítésre vonatkozó ajánlat:

diam-hotel-medencek-belulrol-uj.jpg

Ajánlatunkat és vállalási díjunkat az igényelt szállás, étkezés, szolgáltatáscsomag, időtartam, logisztika, létszám és az egyéb, így például felnőttképzésre, csapatépítésre vonatkozó igények alapján adjuk meg.