Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szigetközi kenutúra baráti körnek

lipot-nagyon-aktiv-a-tarsasag.jpgSzigetközi kenus túrák baráti társaságoknak időjárás garanciával*!
(*lásd az időjárás garancia menüpontot)


 

A) Lehet, hogy pontosan tudjátok mit szeretnétek, így könnyen "tollbamondjátok" az igényeket:  
szallas-fogmosas.jpg"Jövő hétfőn jönnénk 26-an. Szeretnénk 2 napig Cikola környékén a labirintusban vízitúrázni, legyen egy bringás nap és 2 napra menjünk át a Csallóközbe, frenetikus útvonalakat szeretnénk. A csapatból 20-an sátrazunk és 6 embernek pedig vendégszobát kérnénk, de együtt szeretnénk lenni, minden este közös főzéssel, bográcsolással."
Mi pedig megtervezzük a legjobb túrát, a leggyönyörűbb útvonalat és küldjük a testre szabott ajánlatot.

 

B) A másik lehetőség, hogy a kisebb baráti társaság másokkal együtt vesz _8186368.jpgrészt az aprólékos műgonddal kialakított turnusokon, 1, 2, 3, 4, 5 vagy 6, 7 napban.

 

Ezen kenutúráinkat sok év alatt, gondos tervezéssel, minden részletre figyelő optimalizálással fejlesztgettük a lehetséges tökélyre.

 

 

C)  szigetkoz-vizitura-szelid-vadvizecske-1-www.vizitura.eoldal.hu-vizitura.org.jpgVégül az is egy lehetőség, ha még nem kiforrott az elképzelés, ha még a tervező fázisban vagytok, hogy csak annyit mondtok: "szeretnénk vízitúrázni". 

Mi elkezdünk kérdezni. Mikor? Hova? Kik a résztvevők?

Életkor, fizikum, evezési rutin? Mennyit evezzünk? Vonattal vagy busszal vagy autóval jöttök?

Csomagszállítás, logisztika, táborhelyek?

 

Saját magatok intézitek a szállást? szigetkoz-vizitura-gazfui-holt-duna-www.szigetkozvizitura.hu-www.vizitura.eoldal.hu.jpgHa tőlünk kéritek a szállást is, mi a szállásigény? Sátor, vendégház, panzió, wellness hotel? Adjunk mindenre kiterjedő ajánlatot? Szervezzünk meg mindent? Étkezés? Vegetáriánus  vagy éppen ellenkezőleg malacsütés, grillezés, halászlé vagy a kettő között? Mindent részletesen egyeztetünk és úgy lesz.