Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Július 24. Szigetközi vízitúra, a kalandok napja

20150816_szigetkozvizitura-www.vizitura.eoldal.hu.jpgSzigetköz kenutúra, 
Szigetközi vízitúra, a kalandok napja! 

A szállás igény szerint: sátor vagy vendégház, panzió, ill. wellness. Mosonmagyaróváron vagy Dunakilitiben vagy Feketeerdőn vagy Halásziban vagy bárhol a "környéken" számos szálláslehetőség között lehet választani. 

20130628_125932.jpg
A kempingtől a vendégházakon és panziókon át a wellness, sőt golfhotelig minden kategória megtalálható. Vendégeink körében népszerű két vendégház és azok udvarai, így azok is, akik a társaságon belül szobát, fürdőszobát igényelnek, és azok is, akik sátrazni akarnak, a számukra megfelelő szálláson vannak - és mégis együtt van a csapat. A sátrasoknak is van külön, kulturált vizes blokk és felszerelt konyha, benne óriási hűtőszekrények.
Erre a vízitúrára lehet jönni bármikortól bármeddig. Ahogy tetszik.


Opcionális "nulladik" nap: 
oktatas.jpgHa valaki "messziről" jön vagy csak nem szeret korán kelni, annak érdemes a kezdési nap előtti "nulladik" napon befutnia.
Ekkor megejthető a szállásra beköltözés vagy sátorverés. 

 

 

 

 

Szerdai szigetközi vízitúra-kaland:
a Cikola környéki zegzugok

szigetkozi-vizitura-dunakiliti-talalkozasi-hely-a-parton-www.vizitura.eoldal.hu-www.vizitura.org.jpgTalálkozás a vízre szállás helyén Dunakiliti község külterületén (a GPS-be a Gyümölcsös utcát érdemes beírni, a Gyümölcsös utcán gyertek végig a faluban, majd a falu után még erős 2 kilométert, aztán egy sorompónál jobbra) a Vadvíz kempingben.

A kempingben belül pedig a parton, azon belül pedig a képen látható ugráló fánál vár a túravezető. A vízitúrázással ezen a napon ismerkedőket arra kérjük, hogy 10:00-re legyenek szívesek érkezni, a rutinos profikkal pedig 10:30-kor találkozunk, ugyanis mosdólátogatás után (aki szeretné a romlandó élelmiszert hűtőbe teheti) evezéstanítással kezdünk. 

20170618_125516.jpgAmikor mindenki "kész", amikor minden kormányos esélyes egy kenu-világbajnoki címre, akkor indulunk. Hihetetlen, übercsúcs tájakon evezgetve jutunk el a Szigetköz egyik szupi és vadregényesebb vizére, ami a Rába Csákánydoroszló feletti sikánját idézi. Vagy, hogy a hazai vizeket jól ismerő ínyenceknek kedvet csináljunk, a Hernád Zsujta közelében lévő hattyúnyak alakú kanyarjait idéző szakasz vár ránk, igen, itt a sodrás nem gyenge és a vízállás sokszor arra kényszerít, hogy rövidebb szakaszon a vízben gázolva vontassuk a kenukat. De CSÚCS!!!

a-csokoson.jpg

Olyan ágakban evezünk, hogy az szavakkal leírhatatlan.  
16:00 Érkezés az indulási kikötőbe (a nap során lesz persze lesz ebédszünet, értelemszerűen lesz kiszállás, sok pisilési szünet stb. bőven, ezeket külön nem tüntettük fel)

 

 

+36209342760 
vagy szigetkozvizitura@yahoo.com

 

A szigetközi vízitúrák túradíjai


Egyedi vízitúra a Szigetközben 
Testre szabott vízitúrára ajánlatunkat az igények (útvonal és/vagy távolság, az időpont, a szállás, étkezés és egyéb igények), valamint a létszám alapján adjuk meg. Lehet kérni éjszakai kenus túrát, szeretetteljes baby sittert. Szívesen biztosítunk minőségi vacsorát, tudunk segíteni a szállításban, közlekedésben, kis túlzással: bármiben.


Jelentkezés a szigetközi vízitúrára és a túra díjának fizetése: 
1110.jpgJelentkezés a szigetközi vízitúrára az innen letölthető jelentkezési lap kitöltés utáni visszaküldésével (e-mail: szigetkozvizitura@yahoo.com). A visszaigazolást követő 48 órán belül kérjük a túradíj utalását. 

Kedvezményezett: MediaComm Kft.
A számlaszám: 12001008-00106900-00100007
A megjegyzés rovatba feltétlenül kérjük a számlázási címet, a szigetközi vízitúra idejét és a helyet (esetünkben a Szigetközt) beírni. 
(Pl. 2931 Almásfüzítő, Kadarka u. 6.
Július 24.
Szigetköz kenuzás)