Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Július 25. Szigetközi vízitúra, Meseország galaxisban evezünk

0680.jpgSzigetközi vízitúra. Meseország galaxisban fogsz evezni.  

Meseország meseszép :)
Ezért kell látnod, maximálisan biztonságos. 
Tiszta víz, több száz kilométer vízi labirintus. Igény szerinti szállás!

 

 

csallokoz-vizitura-3-www.szigetkoz-vizitura.eoldal.hu.jpgA most először vízitúrázókat türelmesen, felkészülten, jó módszertannal megtanítjuk kenuzni, kenut kormányozni, velünk NEM frusztráció a vízitúra. 

 

Szállás Dunakilitiben vagy Halásziban vagy Mosonmagyaróváron 
Számos szálláslehetőség között lehet választani. A kempingtől kezdve a panzión át a wellness, sőt golfhotelig minden kategóriájú szállás megtalálható.
www.szigetkozvizitura.hu-dunaszigeti-tamaszpontunk.jpgVendégeink körében népszerű két vendégház és azok udvarai, így azok is, akik a társaságon belül szobát, fürdőszobát igényelnek, és azok is, akik sátrazni akarnak, a számukra megfelelő szálláson vannak - és mégis együtt van a csapat. A sátrasoknak is van külön, kulturált vizes blokk és felszerelt konyha, benne óriási hűtőszekrények. Erre a vízitúrára lehet jönni bármikor, a nyár minden napján, azaz a 6 nap kezdhető pl. egy csütörtökön is. Ahogy tetszik.

Opcionális "nulladik" nap: 
oktatas.jpgHa valaki "messziről" jön vagy nem szeret korán kelni, annak érdemes a tetszőleges kezdési nap előtti "nulladik" napon befutnia, ekkor megejthető a szállásra beköltözés vagy sátorverés - és kezdődhet a móka, strandolás, a környék felfedezése, bevásárlás, főzés stb. 


 

Csütörtöki szigetközi vízitúra: Amit a Google Earth-ön sem látsz, ami a vízi-térképeken sincs
0970.jpgTalálkozás Dunakilitiben a kezdőkkel 10:00-kor, a vízitúrázást most kezdőknek evezéstanítás. A tapasztalt, pontosabban a kenut tökéletesen irányítóknak elég 10:30-ra jönniük.

Tájékoztató, mosdólátogatás, kenuba pakolás után körülbelül 11-kor kihajózunk.

 

 

20130628_125932.jpg12 órakor árnyékos helyen kötünk ki, ebédszünet és bár az eddigi táj sem volt babapiskóta, ha fokozható még a fokozhatatlan, akkor ebéd után jön a hihetetlen, a leírhatatlan. 


Tényleg egy másik világban járunk, a csend, pontosabban a természet hangjai, a hangulat hihetetlen.

szigetkozi-vizitura-kenutura-a-szigetkozben-2013-116.jpgEz nem lehet igaz. Összezár fölöttünk a lombkorona, sőt, mi is gyakran lehajlunk a behajló ágak alatt. 
Összetört szívvel indulunk vissza.  
16:00 Érkezés a kikötőbe 

 

A szigetközi vízitúrák túradíjai


Testre szabott vízitúra a Szigetközben 
Egyedi szigetközi evezésre, vízitúrára vonatkozó ajánlatunkat az igények, így a távolság, ill. útvonal, időpont, a szállás, étkezés és egyéb igények, valamint a létszám alapján adjuk meg. Lehet kérni éjszakai kenus túrát, szeretetteljes baby sittert. Szívesen biztosítunk minőségi meleg étkezést, tudunk segíteni a szállításban, közlekedésben, kis túlzással: bármiben.
Hívj, +36209342760 vagy küldj e-mailt (szigetkozvizitura@yahoo.com)!
 

Jelentkezés a vízitúrára és a Szigetköz -kenutúra díjfizetése: 
csalanosi-uj.jpgJelentkezés a vízitúrára az innen letölthető jelentkezési lap kitöltés utáni visszaküldésével (e-mail: szigetkozvizitura@yahoo.com) és a visszaigazolást követően a túradíj átutalásával. 

Kedvezményezett: MediaComm Kft.
A számlaszám: 12001008-00106900-00100007
A megjegyzés rovatba kérjük az irányítószámmal a számlázási címet, a vízitúra időpontját és helyét (esetünkben a Szigetközt) beírni.

(Pl. 1126 Bp., Böszörményi út 3., Július 25. Szigetköz vízitúra)