Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2 napos Mosoni-Duna vízitúra

2 napos hétvégi vízitúrák a Mosoni-Dunán, a húsvéti szombat-vasárnappal kezdve (2015. április 4-5.) november 8-ig.

Hihetetlen, frenetikus, méltóságteljes és csodálatos. Harmónia a természettel. Nem is folytatjuk, egyszerűen nagyon szép. Ugyanezen 2 napos Mosoni-Duna vízitúra nem csak hétvégén, hanem rendelésre bármikor -időjárás garanciával! 
 


Kezdőknek kormányzás- és evezéstanítás
mosoni-duna-vizitura-www.mosoni-duna.vizitura.hu-uzemi-baleset.jpgSzombaton csillagtúra, azaz az indulási pontra térünk vissza. A vasárnapi logisztikánk pedig a jóöreg telekocsi rendszer, így kényelmesen bárhol választhatsz magadnak szállást a környéken és nem lesz gond vasárnap sem a kocsival, a kenuból kilépve csak beszálltok/beszállnak Mosonmagyaróváron a vasárnap reggel odavitt kocsiba és lehet hazaindulni.
 

Rajkán, Dunakilitiben és Dunaszigeten tudunk szállást javasolni minden kategóriában. 
A szállás igény szerint lehet golf hotel, wellness hotel, panzió, vendégszoba vagy sátor. 
Népszerűek a faházak, a legnépszerűbb a vendégház, mivel így együtt lehet egy olyan kis csapat is, ahol van aki szobát kér és vannak, akik sátraznak.
Senki nem zavar senkit és a sátrasoknak is van külön konyha, hűtőszekrény, kifejezetten kulturált wc, zuhanyzók.
Az ebédszüneteket a legnagyobb UV-sugárzás idején, árnyékos helyeken tartjuk. 

 


Szombat: evezéstanulás és a Rajka körüli holt-ág 
mosoni-duna-rajka-kozeleben-vizitura-mosoni-www.mosoni-duna-vizitura.eoldal.hu.jpgSőt, a holt-ág, belső holt-ágának a holt-ága. Ha még nem kenuztál(mindenki volt kezdő, és te is csak percekig leszel) gyere 9:30-ra és megtanítunk evezni, kormányozni. 
9:30 Evezés- és kormányzástanulás, ha rutinos vízitúrázó vagy elég 10:00-re jönni, tájékoztató, wc, bemelegítés, kenu ülésére párnák kötözése vagy polifoam darab ragasztása, szendvics bekészítése....
11:30 Indulás, egy fantasztikusan gyönyörű holt-ág és annak leágazásai, lila tündérrózsák és a különleges környék felfedezése
16:30 Az első napi vízitúra vége.
Vacsora rendelhető (marhapörkölt, nokedli, csalamádé és palacsinta 1990 Ft) vagy önállóan megoldott vacsora (hozott étel, saját főzés) 
Külön a megállókat nem tüntettük fel, de diszkréten, hölgyek jobbra, urak balra elven "milliószor" pisilünk, innentől kezdve a vízitúra második napjánál a "technikai" szüneteket külön nem tüntetjük fel. 

Vasárnapi vízitúra: Rajka-Mosonmagyaróvár
08:30 Logisztika (a sofőrök leviszik az autókat a vasárnapi célba, így érkezéskor már csak indulni kell haza, a sofőrök pedig telekocsi rendszerben jönnek vissza a vízre szállás helyére, vagy (igény esetén) mi biztosítunk transzfert buszjegy árban és visszahozzuk a sofőröket Rajkára.
09:30 Vízre szállás előtti rituálé, (tájékoztató, naptejezés, wc, stb.) után a felső szakaszon a Mosoni-Duna még 3 km/órás sebességgel "repít" minket, így a laza tempó és több pihenő mellett is kényelmesen célba érünk
11:30 Érkezés (nem a bajor) Feketeerdőhöz, itt is egy helyes kis holt-ág felfedezése
13:00 Ebédszünet Halászinál
13:30 Újra a vízen
14:30 Itt a vége, fuss el véle

Túradíjak a fenti csomagtúra résztvevőinek

Egyedi (testre szabott) vízitúra
Egyéni igények szerint tervezett vízitúrára vonatkozó ajánlatunkat legalább 4 fős csoportnak az útvonal, az időpont, a szállás, étkezés és egyéb igények, valamint a létszám alapján adjuk meg. Szívesen biztosítunk minőségi étkezést, tudunk segíteni a szállításban, közlekedésben, kis túlzással: bármiben.

 

Jelentkezés a Mosoni-Duna vízitúrá(k)ra :
vizitura-mosoni-duna-mosoni-dunaszentpal-elott-2.jpgKérjük hívjon / hívj, egyeztessük az igényeket (útvonal, időtartam, étkezés, szállás). Az igények alapján mi egy írásos ajánlatot küldünk 24 órán belül, amelyhez csatolunk egy jelentkezési lapot.
Ha az ajánlatunkat elfogadja/játok, a jelentkezés egyszerű. A  szigetkozvizitura@yahoo.com e-mail címre várjuk vissza a kitöltött jelentkezési lapot és kérjük a túradíj átutalását. 


Díjfizetés
Az utaláshoz az adatok:
Kedvezményezett: MediaComm Kft.
A számlaszám: 12001008-00106900-00100007
A megjegyzés rovatba kérjük a túrára jelentkező nevét, a létszámot és a túra időpontját (hónap, kezdőnap és utolsó nap) beírni.
(Pl. Mosoni Judit, 7 fő, április 4-5.)